Nova edició del curs de mestres de grups infantils

Diumenge, 4 novembre 2018

A partir de finals de gener (data per acabar de concretar) hi haurà un nou curs per a mestres de grups infantils d'esbarts.

Pensant amb nens i nenes d'entre 5 a 12 anys, aproximadament, com podem introduir-los en el moviment? en el ritme i la pulsació? A evolucionar d'acord amb els altres balladors? Com els podem ensenyar les diferents parts d'una dansa?

També veurem amb quins criteris triar un repertori adequat per les diferents edats, tot i tenir present que, el més important, no és que aprenguin unes danses, sinó que aprenguin a conèixer el seu cos i els moviments que amb ell poden fer tot seguint unes músiques.

Comptem amb mestres com en Pep García, La Marina Escoda, en Quin Serra o la Maaria Josep Serra, persones que porten molts anys treballant la dansa amb infants. A més de les sessions els assistents visitaran dos esbarts, per veure com fan els assajos i realitzaran un treball per grups.

El curs es farà a Rubí a l'Espai Espona els dissantes al matí, de 10 a 14h.

El cost per a membres d'esbarts que formen part de l'Agrupament és de 100€

Ja podeu reservar una plaça enviant un correu a agupament€esbarts.cat indicant les vostres dades: nom, DNI, esbart on participeu i correu electrònic.